Le Corps

 
 

Jag som driver Le Corps heter Pia Kristensen och jag tog min examen 1996 så jag har lång erfarenhet av yrket. Salongen ligger i Stora Höga där jag finns i rymliga lokaler. Självklart är jag med i SHR- Sveriges Hudterapeuters Riksförbund.

Jag utför ansiktsbehandlingar, diverse vaxningar, frans och brynfärg och ncpl behandlingar så som  t.ex hudföryngring, och acne behandlingar.

Jag skräddarsyr alltid behandlingen efter din huds behov för dagen och tillsammans så kan vi arbeta för att uppnå bästa möjliga resultat.

Jag arbetar med Esse Probiotic Skincare fantastiska och effektiva produkter och mina priser på ansiktsbehandling inkluderar behandling med de produkter jag tycker du behöver för dagen. Jag kommer även att ge dig ett recept på de produkter som du behöver för att hjälpa din hud att må så bra som möjligt. Du kan läsa mer om dessa fina märken under sidan produkter.

När du bokar din tid själv så behöver du inte specificera vilka produkter du vill att vi arbetar med under din behandling utan det kommer vi överens om när jag gör hudanalys på dig.

Jag arbetar även som en kanal för änglar och andar. Jag arbetar främst med energier och att laga och läka ditt inre. Se obalanser och gamla minnen som sitter fast. Från detta livet eller tidigare liv. Du kan boka tid för en trancehealing och änglabudskap

och låta mig hjälpa dig finna dig själv.

För mer info om mig som medium kan du läsa

www.lesprit.se.

Du kan enkelt boka din tid själv när som helst genom att klicka på knappen ovan.

Välkommen!Besök mig gärna på facebook

Välkommen till Mig