Om

Jag som driver Le Corps heter Pia Kristensen och jag tog min examen på Elisabethskolan 1996 så jag har lång erfarenhet av yrket.

Jag är självklart med i SHR- Sveriges hudterapeuters riksförbund och är en auktoriserad hudterapeut.

Jag utför ansiktsbehandlingar, diverse olika vaxningar, frans och brynfärg.

 

Hos mig kan du förutom att vårda ditt yttre även få hjälp med ditt inre då jag även arbetar med healing och ger budskap från våra änglar. Dessa behandlingar bokas separat och ingår ej i ordinarie ansiktsbehandling så du kan välja själv om du att vi skall vårda din hud eller om du vill att vi arbetar med hela dig. Du kan läsa mer om mitt andliga arbete på www.lesprit.se.

Jag arbetar med Esse Probiotic Skincare som är ett fantastiskt probiotiskt, ekologiskt märke. Det är rättvisemärkt, veganmärkt och är självklart icke djurtestat.

Esse arbetar med mikrofloran på din hud. Produkterna innehåller probiotika, goda bakterier och prebiotika, mat åt de goda bakterierna. Esse har utvecklat produkter som åstadkommer en optimal balans av mikrober som håller tillbaka åldersprocessen.

De hjälper till vid alla obalanser så som eksem, orenheter, torr och känslig hud.

Vid en ansiktsbehandling så behöver du ej boka in vilken typ av behandling du behöver. Jag utför en hudanalys och vi kommer gemensamt fram till vad din hud är i behov av och jag anpassar produkterna till din huds behov. Du kommer även att få rekommendationer på vilka produkter du kan behöva i din hemma rutin för absolut bästa resultat för din hud.

Produkterna är verkligen fantastiska och redan efter en behandling så brukar man känna skillnad.

Produkterna finns i tre olika serier: -Sensitive för känslig hud, -Organic som en basbehandling och -Plus för exlusive anti-ageing probiotika


Tel : 0760-220877

E-mail: pia@lecorps.se