pia@lecorps.se

076 – 022 08 77

Behandlingar

Andlighet

Kanalisering med Healing och Änglabudskap 50 min – 1500kr

Jag arbetar med energier som når hela vägen in i din kropp och själ. Jag balanserar, rensar och fyller dig med ny kraft. Jag ser dina blockeringar och hjälper dig att lösa upp dem. Allt i den takt du klarar av. Mina änglar talar med din ande och ser till att du får vad du behöver just nu. Hjälper dig att välja väg. Att utvecklas både andligt och mänskligt. Jag hjälper dig att komma i kontakt med ditt inre. Min änglar guidar oss i din resa att nå din fulla potential. Du kan läsa mer på www.piahelena.com

Kanalisering med healing och änglabudskap kort 25 min – 750kr

Detta är en kortare behandling för snabb påfyllning/balansering eller för dig som vill prova hur en andlig behandling känns för dig. För full beskrivning se Healing och Änglabudskap 50 min. Du kan också läsa mer på www.piahelena.com

Trancession 60 min – 2300kr

En behandling där du får unika möjligheter till transformation och helande. Detta är en djupgående healingsession där processen fortsätter långt efter behandlingstillfället. Vi jobbar själsligt,fysiskt, andligt och psykiskt. Vi kan jobba med tidigare liv och vi jobbar med jordning, balansering av chakra och optimering av energiflöden. Jag kan tona för att verkligen komma in i djupet och balansera. Den stora skillnaden mellan denna behandling och healing och änglabudskap är att här går jag i trance och du talar direkt med änglarna. Vi kommer att ha ett prat före behandlingen och vi kommer samtala efteråt om det som skett. Denna behandling är för dig som redan är öppen och känner av din andlighet. Du behöver inte vara erfaren eller jobba andligt själv. Det viktigaste är att du känner dig redo och mottaglig. När du kommer till mig så kommer jag att veta om det är rätt för dig. Om det skulle vara för tidigt för dig så kommer jag att tala om det och vi kan göra healing och änglabudskap istället. Vi håller på i 60-80 min beroende på vad änglarna känner passar dig.

Ansiktsbehandlingar

M Picaut Ansiktsbehandling med healing ca 90 min – 1600kr

Här gör vi allt härligt som vi gör under en ansiktsbehandling och under masken så lägger jag mina händer på dig och ger dig en härligt avslappnande healing. Ibland kommer det även budskap. Healing för att balansera och läka. Önskar du mer eller djupare healing och andlig behandling så välj en ren andlig behandling. Den här behandlingen passar dig som vill bli ompysslad på både ut och insidan

M Picaut Ansiktsbehandling Ekoluxury Top Notch 90 min – 1295kr

Dubbelrengöring, peeling, ansiktsvatten, ånga, portömning, formning av bryn, serum,massage av ansikte med serum och djupverkande ansiktsmask, dekolltage och nacke, peel-off algmask, läppmask, ansiktsvatten, ögonkräm och avslutande kräm.
Tillval ampull  + 100 kr.

Hudterapeutens val lyxbehandling 90 min- 1595kr

Behandlingen anpassas helt efter dina behov idag Du berättar vad du vill ha hjälp med och jag skräddarsyr behandlingen efter det.
Den här behandlingen ger dig allt du behöver. Här ingår frans och brynfärg om du önskar det. Vi kan även ta bort hår på haka och överläpp. Serum, ampull och algmask, allt efter dina behov.
En härlig stund där tiden är din alldeles egna och du får det som är bäst för just dig!

M Picaut Ansiktsbehandling Classic Ekoluxury 60min – 995kr

Dubbelrengöring, peeling, ansiktsvatten, ånga, portömning eller massage, serum, algmask, läppmask, ansiktsvatten, ögonkräm och avslutande creme. Extra tillval ampull + 100kr

M Picaut Kurbehandling med algmask  30 min – 595kr

Denna behandling kan göras vid enstaka tillfällen, men för ett djupare och mer varaktigt resultat rekommenderas en kurbehandling på 4-6 behandlingar med ca 7-10 dagar mellan. 

Dubbelrengöring, peeling, ansiktsvatten, serum efter kurval, massage av ansikte med aktiv mask, peel-off algmask efter kurval, läppmask, ansiktsvatten, ögonkräm och avslutande kräm.

Färgning fransar och bryn

Frans och brynfärg inkl. plock – 550kr

Plock eller vax av bryn – 300kr

Färgning av frans eller bryn i ansiktsbehandling – 150kr

Frans eller brynfärgning – 350kr

Färgning av frans och bryn i ansiktsbehandling – 250kr

Vaxningar

Överläpp eller haka – 300kr

Ansikte – 450kr

Bikini och insida lår – 450kr

Stuss – 300kr

Brasiliansk (endast kvinnor)- 650kr

Brasiliansk (endast kvinnor) och Stuss- 700kr

Hela ben och brasiliansk – 990kr

Halva ben och brasiliansk – 850kr

Armar 1/2 – 390kr

Armhåla – 390kr

Överläpp och haka/hals – 400kr

Bikini,ljumskarna 400kr

Rygg eller bröst 550kr

Hela ben – 650kr

Hela ben och bikini – 800kr

Halva ben – 500kr

Halva ben och bikini – 690kr