pia@lecorps.se

076 – 022 08 77

Om Le Corps

Mer om Le Corps

Jag som driver Le Corps heter Pia Kristensen och jag tog min examen på Elisabethskolan 1996 så jag har lång erfarenhet av yrket. Jag är självklart med i SHR- Sveriges hudterapeuters riksförbund och är en auktoriserad hudterapeut. Jag utför ansiktsbehandlingar, diverse olika vaxningar, frans och brynfärg.

Hos mig kan du förutom att vårda ditt yttre även få hjälp med ditt inre då jag även arbetar med healing och ger budskap från våra änglar. Dessa behandlingar bokas separat och ingår ej i ordinarie ansiktsbehandling så du kan välja själv om du att vi skall vårda din hud eller om du vill att vi arbetar med hela dig. Du kan läsa mer om mitt andliga arbete på www.piahelena.com

Jag arbetar med M Picaut som är ett svenskt ekologiskt märke med lyxig känsla. Det är dessutom Sveriges mest internationellet prisbelönta hudvårdsserie. Ingredienserna har en dokumenterad synbar Anti Age-effekt som kombineras med det renaste naturen har att erbjuda.Tillverkningen sker i Sverige med grön el och dalsländskt vatten. M Picaut tror på “Less is More” när det kommer till hudvårdsprodukter.

Naturen erbjuder det mesta som behövs. M Picauts ingredienser kommer från odlingar där det är rent och enkelt att välja ingredienser och där odlaren har omsorg om plantor och miljön.Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienserna är effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen, eller forskningen, de kommer från. M Picaut vill att du med gott samvete kan ge dig själv effektiv skönhet med omtanke.